Projectvideo voor WaterstofNet

Hoe breng je de kracht van innovatie én duurzaamheid samen in één video? Voor het REVIVE-project van WaterstofNet brachten we de toekomst van afvalinzameling op stijlvolle wijze tot leven.

In deze projectvideo nemen we de kijker mee op een roadtrip met een van de waterstofvuilniswagens door de bruisende straten en haven van Antwerpen. Met een vlotte mix van beelden en animaties laten we de voordelen van deze trucks zien: niet alleen het efficiënte waterstoftanken onderweg, maar ook hun bijdrage aan een groenere wereld.

Met een frisse animatie als start, gevolgd door sterke beelden van de trucks in actie, hebben we een toegankelijke en inspirerende video neergezet. Geen droge opsomming, maar een verhaal dat de innovatieve kracht van waterstofvuilniswagens écht voelbaar maakt.

KLANT
WaterstofNet
JAAR
2024

Aanvullende services en processen binnen dit project

Animatie
Drone
Storyboard
Video
Voice over

Uitgelichte details / speciale zaken in dit project

Het resultaat? Een video die boeit, inspireert en bovenal laat zien hoe technologie en duurzaamheid samenkomen. Daarnaast zorgden we voor snippets en een trailer van de video, zodat WaterstofNet deze optimaal kan inzetten op hun social media kanalen. We hebben deze content in verschillende formaten beschikbaar gemaakt, passend voor diverse platforms. Zo maken we de wereld een stukje mooier – en dat doen we bij Medialife natuurlijk met een flinke dosis creativiteit!

Terug naar cases